Veiledning

>>> DIREKTE VIDERE TIL PÅMELDING OG BETALING <<<

NB! Ung/voksen HØST 2020. Ingen gratis prøveuke dette semesteret pga. Covid-19. På grunn av covid-19-pandemien er det begrenset antall plasser per klasse; kun 20 plasser i begge saler. Dette betyr at man må melde seg på for HELE semesteret når det gjelder de klassene som man ønsker å følge (uansett om man har semesterkort eler klippekort) hvis man vil sikre seg plass hver uke. Dette betyr også at det er veldig viktig å melde seg av så snart man vet hvis det er en dag man ikke kan komme. På den måte vil en annen kunne få den plassen. Det er fortsatt mulig med drop-in og mulig å bruke sine klipp på ulike klasser, men risikoen for at man ikke kan få plass er større enn vanlig. Vi anbefaler å booke i god tid i forveien uansett om du ska booke faste klasser, ubrukt klipp eller drop-in.
Har man ikke meldt seg av klassen før den starter vil klipp bli trukket uansett.

ER DU FORELDER? VENNLIGST SE INSTRUKSJON HERUNDER FØRST.
TIL FORELDRE, VIKTIG:
1. Ny elev? Opprett profil i BARNETS NAVN, altså ikke ditt eget.
Ikke ny elev? Logg inn med profil for det gjeldende barn. Flere barn krever individuelle logins med individuelle epostadresser.
2. Velg “BARNEKURS” oppe til høyre og velg deretter ønsket kurs via “Sign Up Now!”.
3. Trykk “Meld på” og gjennomfør kjøp via “CHECK OUT”
4. Skal barnet gå flere klasser gjennomfører du disse enkeltvis efter første kjøp/påmelding, som i punkt 2 “Sign Up Now!”.
>>>GÅ TIL PÅMELDING OG BETALING