Priser

Vi starter med gratis prøveuke mandag d. 19. august (gjelder IKKE for Street Kidz og Hiphop 6-7 år, men de eldre barn kan prøve gratis første uke. Kurs for de minste blir fulle raskest så anbefaler å melde på med en gang for å sikre seg plass.)
Som vanlig må du “kjøpe” GRATIS PRØVEUKE her online og booke deg inn på de klasser du ønsker å delta på før oppmøte. Gratis prøveuke pleier å være veldig populær så derfor anbefaler vi å være tidlig ute både med booking og med oppmøte 
(og gjerne avbook din plass asap hvis du ikke kan komme, så andre kan få plassen).

Gratis prøvetime og introtilbud for nye elever:
Har du aldri vært på Subsdans før? Som ung/voksen får du én gratis prøvetime hos oss uansett når du kommer i semesteret (prøvetime gjelder ikke barn. Hvorfor?). Ellers kan du prøve alle klasser på timeplanen med introtilbud for kun 500 kr. Introtilbud gjelder for nye elever som ikke har vært på Subsdans før; syv dager sammenhengende fra og med kjøpsdato. Registrer en profil med login her online og kjøp “Introtilbud” så er det bare å møte opp i resepsjonen og sign’e inn på klasse.

Merk! Kort/kurs er personlige og gjelder kun for ett semester. Les mer under vilkår og betingelser.

Kort Pris passer til at du danser
Introtilbud (ikke barn) 500 kr. prøv alle klasser på timeplanen
Drop-in 220 kr. mindre enn en gang i uken
Ett barnekurs 4-12 år* 2100 kr. en gang i uken (133 kr. pr. gang)
To barnekurs 4-12 år* 3100 kr. to ganger i uken (100 kr. pr. gang)
Semesterkort barn 4-12 år* 3600 kr. tre ganger i uken eller mer (max. 78 kr. pr. gang)
15 klipp (ung/voksen) 2400 kr. en gang i uken (153 kr. pr. gang)
30 klipp (ung/voksen) 3400 kr. to ganger i uken (110 kr. pr. gang)
Semesterkort (ung/voksen) 4300 kr. tre ganger i uken eller mer (24 kr.-96 kr. pr. gang)

*Kjøp av “barnekurs” gjelder bare barnekurs som er markert med grønt i timeplanen.
*”Semesterkort barn” kan brukes hvis man går tre barnekurs eller mer, men også to barnekurs i uken pluss ett voksenkurs. Skal man gå flere voksenklasser enn barnekurs kjøpes dog vanlig semesterkort.

Studentrabatt! 10% rabatt for vgs-elever og studenter med gyldig studentbevis i resepsjonen (eller send epost med kopi for å få kode til onlinekjøp).
Familierabatt! 10% rabatt for hvert familiemedlem. Eksempelvis to søskner får begge 10% på barnekurs eller f.eks. mamma/pappa får 10% om sønn/datter også danser på Subsdans. Bruk koden “978105326222” ved kjøp online.
Profesjonell danser! Profesjonelle dansere med ferdiggjort utdanning, forstudium eller som jobber med dans får også 10%.

Semesterstart mandag 19. august og siste dag er fredag 13. desember. Lørdag d. 14. desember holder vi semesteravslutning på Riksscenen (lørdagsklasser utgår den dato).
Semesteret varer i 16 uker. Vi holder STENGT i HØSTFERIEN, uke 40, 30. september til 6. oktober.
Merk! Kort/kurs er personlige og gjelder kun for inneværende semester. Les mer under vilkår og betingelser.