Online klasser

NY ELEV eller ELEV UTEN KORT/KURS for våren 2020
1. Opprett profil/log inn velg “KJØP ONLINE KLASSER” øverst.
2. Trykk “ONLINE klasser” til 500 og gjennomfør kjøp.
3. Trykk PÅMELDING øverst.
4. Velg klasser via “Sign Up Now”.
5. Recurring options: Trykk “End date” drop down menu og velg siste dato.
6. Trykk “Make a recurring reservation”.
Du vil før klassestart motta epost med link til valgt(e) klasse(r)
GÅ VIDERE

NÅVÆRENDE ELEVER med kurs/kort for våren 2020
1. Logg inn og trykk PÅMELDING øverst.
2. Velg klasser via “Sign Up Now”.
3. Recurring options: Trykk “End date” drop down menu og velg siste dato..
4. Trykk “register as unpaid” (siden du allerede har kjøpt kurs/kort for våren 2020)
Du vil før klassestart motta epost med link til valgt(e) klasse(r)
GÅ VIDERE

BARNEKURS: Vi tar utgangspunkt i alle påmeldingslister for barnekurs dette semesteret (vår 2020), og sender ut link til de som allerede er påmeldt kurset asap. Dere trenger da ikke på melde dere på kursene på nytt i den nye timeplanen med mindre man ønsker å prøve seg på flere klasser. (SJEKK SØPPELPOST)

SPØRGSMÅL OG SVAR

Ikke tilgang til mindbody profil og bare logget inn i resepsjonen før?
Da du meldte deg inn i Subsdans mottok du en mail fra oss med innlogginginformasjon. Det kan være denne har havnet i søppelpost, så let den frem og følg instruksjonene. Da kan du lage et passord og komme inn i systemet. Her kan du booke deg inn på klasser. 

Hvordan bruker jeg systemet?
Skal du ta klasser online må du registrere deg senest 24 timer før klassen og når du registrere deg så melder du deg på helt frem til 30. mai. Du melder deg altså på ønsket klasse ut semesteret. Når du har registrert deg vil du motta en link til ZOOM og ønsket klasse. Denne linken må du bruke når du skal ta klassen online, og det er ulike linker til de ulike klassene. EN påmelding gjelder til hele semesteret og du kan legge inn møtet i din kalender. 

Har jeg tilgang til alle klasser selv om jeg bare har kjøpt 15-klipp eller barnekurs?For å forenkle systemet har vi besluttet at alle som har kjøpt kurs denne våren har tilgang til hele online timeplanen. Men du MÅ registrere deg på de klassene du vil ta minst 24 timer før klassen starter. Vi sender ut linker manuelt til de påmeldte og derfor kan man ikke hoppe inn rett før.

Kan jeg henge med på klassene selv om jeg ikke har gått de før?
Vi anbefaler alle å følge det kurset de allerede gikk på, men vi har også lagt det opp slik nå at du kan gå alle kurs. Mange kjeder seg hjemme og behøver mer aktivitet, så om du ønsker å prøve noe nytt så er det absolutt ok for oss!!! Test ut hjemme i stuen og så hvem vet kanskje du forelsker deg i en ny stil?