Pedagogene


CamillaNYC    Niako
Camilla Tellefsen                      Mathias Jin Budtz                     Michael “Niako” Lamarre
MarvinTheMarwlessOne  AnneChiefRocka  IdaPose
Marvin Melås                           Anne Golberg Stavn                 Ida Louise Sundby
MarikkenPortræt AidaFrusanCre8
Marikken Heitkøtter Bratlie         Cassandra Moldenhauer        Aidan Frusan   

Marlenita    Tonje
Marlene Skoglund
                  Mangus Emaka Einang          Tonje Svendsen


 Monica Eileen Johnsen

Faste vikarer:
ChrizNypan JJT
Chriz Nypan                         Jens Jeffry Trinidad

      

Camilla TellefsenCAMILLA TELLEFSEN
Camilla underviser i hiphop, popping og waacking.  Hun er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Hun har sin danse-utdannelse fra Bårdar Akademiet (2004), Flow Dance Academy i København og studiereiser til Paris, New York og LA. Hun har som danser medvirket i produksjoner koreografert av Belinda Braza og Katrine Bølstad. Danset på Spellemannsprisen, Gullfisken og for frimaer som Manpower, Jordan, Orkla og Scandic Hoteller. Med crewet dEEp doWN dopEiZM som blant annet har opptrådt på San Francisco Hip Hop Dancefest og vunnet Floorknights Anniversary. Med forestillingen “Now The Field Is Open”, som hadde premiere på Dansens Hus januar 2012 har de turnert og skal turnere i Montpellier, Utrech, Wien og Paris.
Camilla jobber mye med koreografi for teater har koreografert “Alice” på Rogaland teater 2011, Jubileumsforestillingen “Hjertespranget” i Sandnes, “Nei Nei Gutt” på Teater Innlandet, og for Ny Norsk Dans på Dansens Hus. Hun med-koreograferte og var instuktær for “glow” dansen med Madcon under Eurovision 2010.
Battles
Vinner Soul Sessions 3 vs 3 all style battle
Vinner av Soul Sessions Locking battle
2.plass i Popping på “Survival Of The Wackest” i København og “Feel the beat” i Oslo
2.plass på Illmatic sessions i Gøteborg
Semifinalist i Juste Debout Scandinavia
Dommer i battles i Gøteborg og København.
Invitert “world team battle” Sveits 2012.
Undervisning
Camilla har over 12 års undervisningserfaring og har undervist på Folkehøyskoler, Videregående skoler, danseutdannelser og PRODA. Hun har også undervist kveldskurs på Bajazz, Art, KGBeat, Bårdar, Circle mm.  Til toppen

MATHIAS JIN BUDTZMathias Jin Budtz
Mathias underviser i house og break.
Han er medgrunnlegger av Subsdans, Soul Sessions Oslo og crewet dEEp doWN dopEiZM. Han er dansk og bosatt i Norge siden 2007. Jobber som danser, pedagog og koreograf i ulike sjangre innen streetdance, som break, hiphop og house. Han er utdannet fra Flow Dance Academy i København, og har videreutdannet seg på studiereiser til Paris, New York, Los Angeles og Seoul. I 2008 og 2009 medvirket han i Det Norske Teatrets store suksess “Jungelboka”, som vant Hedda-pris. Er medlem i crewet dEEp doWN dopEiZM som blant annet har opptrådt i Bærum Kulturhus med den egenproduserte forestillingen “Antibiose”. Crewet har bl.a. også opptrådt på San Francisco Hip Hop Dancefest og vunnet Floorknights Anniversary. Mathias har jobbet mye med Frikar og var koreograf for Dansens Dager 2012.
Battles
Invitert til å representere Skandinavia i Cercle Underground i Paris 2011.
Vinner av 1 mot 1 Break og 2 mot 2 all styles Pop What You Got 2014 Qualifier.
Vinner av Talk Is Cheap 2010, House.
Vinner av Battle of South 2010, crew battle og 2 mot 2 Hiphop.
Undervisning
Mathias har lang undervisningserfaring fra folkehøyskoler, PRODA, KHIO, videregående skoler, Flow Dance Academy, CDA og kveldskurs: Bl.a. Edvard Munch vgs, Follo, Numedal, Bajazz, Art, Dancespace, KGBeat og Circle.  Til toppen

NiakoMICHAEL “NIAKO” LAMARRE
Michael Lamarre, også kjent som Niako, underviser i hiphop. han er en tverrfaglig hiphopdanser og koreograf fra Frankrike. Han begynte å danse i 1997 mens han studerte på kunstskole i Paris. Han ble introdusert til hiphopkultur gjennom bboying hvor han tok del av gruppen “Daltons Possee”, Gjennom dette fikk han mulighet til å opptre på noen av de viktigste scenene og hiphop-relaterte festivalene i Paris som “Rencontres Urbaine de La Villette” og “Festival de Suresnes Cites Danse”. I 2001 begynte han på L’AID (Academie International de Danse) for å studere klassisk, jazz- og moderne dans. Han har jobbet med koreografer og prestisjedansere som PFly, Bruce Ykanji, Dedson, Yaman, Physs, Sandrine “Soussou” Vandeveld, Stephane Loras som han anser som viktige personer som har vært med på å forme han som danser både teknisk og mentalt.

Videre har han har jobbet for kompanier som “Artoba” og “Propos”-koreografer som Kamel Ouali, koreografert og danset for merker som Adidas og Puma og artister som Matt Pokora.
Han har både vunnet og vært dommer for den internasjonale og prestisjefylte konkurransen “Juste Debout”. Siden 2004 har han reist verden rundt og delt sin kunnskap med andre dansere samtidig som han fortsetter å utvikle seg og lære gjennom sine reiser. Han har blitt en verdens mest anerkjente dansere etter utallige battle-seiere og er en anbefalt lærer kjent for sine gode pedagogikk.
Til toppen

MARVIN MELÅSMarvin Melås
Marvin underviser i floorwork og breaking. A(lso)K(nown)A(s) Marwless en breaker som har markert seg sterkt i Oslos og skandinavias dansemiljø. Som medlem av Kingwingz Crew har han danset både med Nasjonalballetten i Operaen, vært i finalen i Norske Talenter 2011 og danset med Navid i 2012. Kingwingz vant NM i break 2009.
Han er også medlem av dEEp doWN dopEiZM som blant annet har opptrådt i Bærum Kulturhus med den egenproduserte forestillingen “Antibiose”. Crewet har bl.a. også opptrådt på San Francisco Hip Hop Dancefest og vunnet Floorknights Anniversary. 
Marvin har også jobbet med Frikar bl.a. i forestillingen “Bivrfrost”.
Battles
1. plass Soul Sessions Extended 2009
1. plass med Kingwings Crew, Battle of Norway 2009
1. plass Soul sessions experimental 2010
1. plass Talk is cheap 2012 crew
Great 8 IBE UK Bboy Champs crew qualyfier 2012
Finalist Breaking Masters (streetstar) 2008
Finalist Upsala International 2vs2 2012
Undervisning
Bajazz dansestudio (bærum), 
Radar ungdoms cafe (asker), 
Den Norske Baletthøyskole (floorwork), 
Flow Dance Academy (floorwork)
, Circle hip-hop school (floorwork)
Marvin er ikke redd for å “gå ut av boksen” og klassen hans heter floorwork nettopp fordi det ikke kun er breaking, men mer åpen tilgang til det å danse nede på gulvet.  Til toppen

Anne Golberg StavnANNE GOLBERG STAVN
Anne underviser i house og hiphop. Hun er utdannet fra Norges Dansehøyskole og har hatt intensive opphold med etterutdanning i Paris, New York og Tel Aviv. Hun har vært medlem av crewet dEEp dOWN dopEiZM siden 2010. Med crewet har hun blant annet fungert som medvirkende koreograf og danser i forestillingen “Antibiose” (Bærum Kulturhus 2016), Rikskonsertenes “Min Drømmedag” under Ungdoms-OL (Lillehammer 2016)  og “The Biosis” som ble spilt på hiphop-festivaler i San Francisco, København, Gøteborg og Trondheim. Som danser har hun også medvirket i forestillingen “Now The Field Is Open” av Hooman Sharifi/Impure Company og dEEp dOWN dopEiZM som hadde premiere på Dansens Hus i 2012 og videre har turnert i Europa. Hun har også danset i diverse TV-produksjoner; “Mitt Dansecrew” (Tv2 2015), “Adils Hemmelige Dansere” (Nrk 2013-14), og Amandusprisen (Nrk 2012).
Battles
Vinner av Battle of The South 2015 crew allestyle-battle
Finalist Battle of The South 2015 hiphop 1 vs 1
Vinner av Soul Sessions 2 vs 2 hiphop og house battle 2012
Vinner av Soul Sessions 3 vs 3 allstyles battle 2012
Finalist battle 4 hunger 2011
Undervisning
Anne har lang erfaring som pedagog, og har blant annet undervist/vikariert på Edvard Munch vgs, Bajazz, Lillehammer og Gjøvik dansesenter, Aktivum Danseskole og Jump.Til toppen

 

IDA LOUISE SUNDBYIda Louise Sundby
Ida underviser i waacking. Hun er medlem av crewet dEEp doWN dopEiZM, som kom på 4. plass m/ Sandra Lyng i “Mitt Dansecrew” på TV2 våren 2015. Hun har med crewet også opptrådd i inn- og utland med egne forestillinger og i samarbeid med Impure Company. Ida begynte med hiphopdans allerede som 12-åring og har, tross sin unge alder, rukket å få mye erfaring. Hun gikk danselinjen på Fagerborg videregående skole og bodde i Paris høsten 2011 for å utvikle seg innen dans. Ida har vært fast danser i Belinda Brazas oppsetning «I am US», i ensemblet på hovedoppsetningen på Riksscenen i 2012, og som solist på turné for den Kulturelle Skolesekken fra 2013-2015. Hun har også danset og med-koreografert for artister som Madcon og Sandra Lyng. Ida er medlem av styret i Soul Sessions Oslo og arrangerer battles og jams og er fra høsten 2015 fulltidsstudent på Kultur og Ledelse på BI.
Battles
Finalist i Soul Sessions waacking battle 2012
2. plass i Soul Sessions Seven2Smoke All Styles 2012
Semifinalist i Soul Sessions house 2012
Kvartfinalist i house på Urban Moves 2012
Undervisning
Ida har undervist fast på Subsdans fra våren 2013, og har også undervisningserfaring fra flere danseskoler i Oslo og omegn, i stiler som waacking, hiphop og house.   Til toppen

Marlene SkoglundMARLENE SKOGLUND
Marlene underviser i floorwork og hiphop. Hun har utdannelse fra danselinja på Kongsbakken VGS i Tromsø, og har i Oslo fordypet seg i Hip Hop.
 Hun har vært med i flere kompanier og grupper med ulike stiler og fokus og er nå med i dEEp doWN dopEiZM. Hatt kortere studiereiser til New York, Paris og Praha. Har danset og koreografert for artister som Elisabeth Carew og Haji.
Optrått på NRK ”Brød og Sirkus”, Norway Cup,VG lista, Norske Talenter, Sats Convention og Nike Convention. Hun har også hatt visning på Festspillene, koreografert av Kathrine Bølstad og gjort forestillingen ”Fear Infection” av Belinda Braza. I 2012 gjorde hun forestillingen «Now The Field is Open» med Deep Down Dopeizm og Impure Company, som ble spilt på Dansens Hus i Oslo, med Hooman Sharifi som koregraf. Forestillingen ble også spilt på Operaen “Place de la Comédie” i Montpellier senere i juli 2012.
Marlene battler aktivt i ulike stiler som Hip Hop og House.
Battles
Semifinalist 1 mot 1 Hip Hop Urban Moves 2012
Kvartfinalist 1 mot 1 Hip Hop World Team Battle i Sveits 2012
Finalist 1 mot 1 House Battle Talk is Cheap 2011
Vinner av 1 mot 1 House Battle Soul Sessions Celebration of Womanhood 2011
Vinner av Allstyles-crew Battle of the South 2010
Vinner av 1mot 1 Soul Sessions Oslo Hip Hop battle 2010
Undervisning
Marlene har undervisningserfaring fra 2006 og har undervist på flere danseskoler i Oslo siden 2007.    Til toppen

Marikken Heitkøtter BratlieMARIKKEN HEITKØTTER BRATLIE
Marikken underviser i hiphop. Hun kommer fra Hadeland og har de siste mange årene bodd i Oslo, der hun er medlem av Hiphop gruppen Cre-8.
Marikken jobber som utøvende danser og pedagog, i tillegg til at hun deltar i battles både i inn- og utland. Hun har medvirket i en rekke teaterproduksjoner som Urban X i Operaen, “Wall Street” av Twisted Feet i Gøteborgs Operaen, Jungelboka på Det Norske Teateret, “Now the field is Open” med Deep Down Dopeizm& Impure Company og “Each One Teach One” med Riksteateret. Marikken har også en lang erfaring med TV produksjoner som blant annet Spellemannsprisen, Stjernekamp og Idrettsgallaen og har danset for artister som Madcon, Samsaya & Admiral P.
Battles
Vinner “Vinterjam” Hiphop vs Break 2013
Vinner “Hunger 4 battle” Hiphop 2 vs 2 2013
Vinner “Hunger 4 Battle” Hiphop 2 vs 2 2013
Finalist Hyperweek Hiphop battle 1 vs 1 i Scicilly i Italia 2013
Vinner Gothenburg City Jam 3 vs 3 All-styles 2012. 
Vinner “Celebration of Womanhood” 2 vs 2 battle i Oslo 2012. 
Vinner “Soul Sessions Oslo Extended”, internasjonal Hiphop battle 1 vs 1 2011
 Invitert danser; “Cergy Original Floor” Seven2smoke female battle, Paris av gruppen Pro Phenomen 2011
Undervisning
Marikken har undervist i ca 5 år både ved dagskoler, kveldsskoler og utenlands; Circle Det Norske Hiphop Huset, Quickstyle Studio, Bajazz(Bekkestua), Jump, Studio Future Z(Tønsberg) & i Hong kong. Til toppen

CassaPoseCASSANDRA MOLDENHAUER
Cassandra underviser i vogue. Hun har sin utdannelse fra danselinjen på Bårdar Akademiet i Oslo + Flow Dance Academy Copenhagen og har i ettertid trent i New York og Paris. Hun er daglig leder og studieleder ved Flow Dance Education Norway. Cassandra er også prosjektleder for Soul Sessions Oslo på Sentralen og grunnlegger og leder for voguing kompaniet MERAKI.. Hun er med i Belinda Braza sin forestilling “Fear Infection” som har turnert i Norge siden 2010 og var med som Adils hjelper/koreograf/danser i “Adils hemmelige dansere” på NRK. Cassandra har danset med UMOJA i Tanzania og Uganda, vært med den danske gruppen Aey Team på turné i Egypt, danset i NRK serien Lillyhammer, musikkvideoer for bl.a. Gabrielle, Margaret Berger, Kaveh og CC Cowboys. Ellers har hun danset for Melodi Grand Prix, Redken, Maybelinne, Kavliprisen, CODA festivalen, Alexandra Joner, showgruppen Les Femmes, The Dancettes, Kræftens bekempelse, C’est magazine, Celine Englestad, Steen og Strøm, Eras festivalen, Extreme Outdoor festival mm.
Undervisning
Universitetet i Stavanger, Den norske balletthøgskolen, PRODA Oslo/Stavanger/Mo i Rana, Flow Dance Education Norway + Copenhagen, Circle, KGB dans & ballett, Bårdar, Treider, Follo folkehøgskole, Rønningen folkehøgskole, Numedal folkehøgskole, MUD Trondheim, Steps Stavanger, Step in Bergen, B Hip hop Bergen, The Vibe, Eidsvoll ballettsenter m.fl.
Til toppen


AIDA FRUSAN
Aida underviser i house og startet å danse i Da-Yo i 2002 og er medlem av hiphop gruppen Cre 8. Hun har en utdannelse fra Flow Dance Academy (København) og har i ettertid reist mye på egenhånd (bl. annet Paris, New York og Japan) og lært fra pionerer verden rundt i forskjellige stiler innenfor streetdance.
imageDette har bidratt til et rikt vokabulær i hennes dans; både scenisk og improvisatorisk, og har utvidet kunnskapen hennes som hun benytter seg sterkt av som pedagog.
Aida jobber som utøvende danser og pedagog i både inn og utland, og har blandt annet et godt etablert danse karriere i Paris, hvor hun har hovedsaklig bodd de siste årene.
Hun har som danser medvirket i en rekke danse- og teaterproduksjoner som ’Révélation’ på Théatre Paris-Villette med fransk kompani A Part-Être,
’UrbanX’ ved Den Norske Opera, ‘Get Up & Get It’ på Nordic Black Theatre, samt ‘Red Fans’ (Cre8) og ‘Make Us Stronger’ (La Spire Kompani) under Urban Moves på Dansens Hus.
Har opptrådt på Cergy Original Festival (koreografi av Physs) og på Section ShowTime Festival (FR). Hun har også danset for artister som Walter Mecca (FR), Madcon og Silya Nymoen og har vært med som medvirkende danser i forskjellige TV produksjoner som ‘China Fashion Festival’ (Beijing/Guangzhou), Stjernekamp, Skal Vi Danse, Adils Hemmelige Dansere, og det aktuelle TV2 programmet ‘Mitt Danse Crew’ med Cre8.
Aida balansere mellom improvisasjon(freestyle), utveksling gjennom battles, og den kommersielle scenen med fokus på koreografi. Selv om hennes stil er mest preget av hiphop og house, jobber hun allsidig innen flere stiler og sjangre.
Battles
Vinner av ‘Solo Contro Il Mondo’ (Italia) 3vs3 HipHop, 2012
Vinner av ‘Urban Moves’ 3vs3 HipHop & House, 2014
Semifinalist ‘Street Dance Karnival Istanbul’ 1vs1 House, 2013
Finalist ‘Hunger 4 Battle’ 1vs1 Hiphop, 2012
Semifinalist Soul Sessions Womanhood 2vs2 HipHop & House
Undervisning
Aida har 5 års erfaring som pedagog og har undervist på diverse kveldsskoler som SpinOff, Flow Dance kveldsskole København, Circle, KGBeat, JUMP og DanceSpace – samt hiphop utdannelsen Flow Dance Norway og Flow Dance Paris hvor hun er fast pedagog.
Hun har også undervist på ‘ING Dance Studio’ i Xiamen, Kina.
Til toppen

Magnus Emaka Einang
Magnus underviser i hiphop. Han har Bachelor i Dance Theatre fra London Studio Centre (2010) og er også medlem av Kingwings Crew. Magnus har gjort oppdrag som Melodi Grand Prix, Idrettsgallaen, Stjernekamp, Åpningsseremonien for OL London 2012, musikkvideoer for Coldplay og Little Mix og gjort Kingwings og Nasjonalballetten UNG´s stykke Romeo og Julie. Undervisning: Loftet Dansestudio Circle, Opera Nordfjord, London Studio Centre, Liverpool Institute for Performing Arts. Magnus har et stort ønske å få spredd gleden av dans til alle rundt seg.
Til toppen

Tonje Svendsen
Tonje underviser i hiphop. Hun er utdannet fra danselinjen Langhaugen i Bergen og Flow Dance Academy i Oslo og har også trent i bl.a. Paris og Los Angeles. Tonje er medlem av Subsdans Crew og har som utøvende danser bl.a. vært med på Art Bridge, P3 Gull, Measure Your Crew på Dansens Hus og gjort reklamefilm for Jotunn og Vinmonopolet. Hun har undervisningserfaring fra Bergen Dansesenter, B’hiphop, Rock’n’Rolf, Hildemors og KGB og underviser nå fast på Subsdans til stor glede for eleverne hos oss. Tonje er også i battle-game’et og har bl.a. deltatt i hiphop på Juste Debout Nordic.  Til toppen

Monica Eileen Johnsen
Monica underviser Street Kidz. Hun har sin utdannelse fra Bårdar Akademiets danselinje, Flow Dance Academy Oslo og PPU dans fra Khio. Har også hatt hatt studiereiser til New York og Paris. Monica har vært medkoreograf og danser for The Mic Master (Den Kulturelle Skolesekk turné i Østfold) og barneforestillingen Waki Baki, Rikksscenen og Bul 2012.
Battles
Finalist i Soul sessions hiphop battle 2014, Finalist i Soul sessions against the music 2011. Deltatt i battles i Barcelona, Lille og Oslo.
Undervisning
Bårdar danseinstitutt, Circle, Bajazz, div. kveldsundervisning i Moss og Rygge. Har også undervist ved Qiajuk Studio et semester på Grønland i hovedstaden Nuuk. Nå jobber hun som linjeleder for hiphoplinjen på Follo Folkehøgskole.

CHRIZ NYPAN
Christine Nypan har Bachelor i dans fra Paris 2007 ( Off-Jazz og l’AID) og er også utdannet ved Tony Maskot’s tverrfaglige hip hop utdannelse i Paris 2006. Hun har vært medlem av Cre8 crew siden 2000. Chriz Jobber med internasjonale danse kompanier som Les gens de, Hip-tap percussive dance ensamble , A part etre ( Paris) , Membros ( Rio de Janeiro), Da silva company ( New York). Hun er også medgrunlegger av House crew’et Dudettes og ChristineNypanmedlem av det feminine, New York-baserte house crew’et MAWU. Chriz har undervist og holdt workshop internasjonalt i bl.a. Frankrike, Brasil, Ecuador, Senegal og ved flere norske utdannings institusjoner som, Kunsthøyskolen i Oslo, Den Norske Ballett høyskole, PRODA, X-Ray, Subsdans, Circle, Flow dance Academy, Jump, Nissen vgs. etc. Chriz går i år på KHIO og er underveis i sin utdannelse i pedagogikk. Hun har også deltatt, vunnet og vært dommer i Battles i Norge og Internasjonalt. ( Just debout, Circle underground, Soul Session Extended, Talk Is Cheap, Urban Moves, COD, L’arene, ect)
Chriz har fordypet seg i hip hop og house kulturen og spesialisert seg i House Dance. Dette har ført henne fra Oslo, Paris via Rio til New York. Hennes mulighet til å jobbe med internasjonale koreografer og dansere, møte med forskjellige danse-stiler, kamp sport og kulturer har vært med på å forme hennes danseriske utrykk.
Til toppen

Jens Jeffry TrinidadJENS JEFFRY TRINIDAD
Jens er en av Norges mest velrenomerte hiphop-dansere. Han er medlem av gruppen Cre-8 og har me de danset i utallige show for artister som Samsaya, Macdcon og Wisnu, og tv-show som Norske Talenter, i tillegg til å danse i deres egen forestilling Urban X på Operaen i 2010.
Jens har lang erfaring på scenen som hiphop danser. Han danset sist på Operaen i Gøteborg i forestillingen “Wall Street” med Twisted Feet. Han har turnert med svenske Bounce Streetdance Company sin forestilling “Gjøkboet” 2011, danset i Jungelboka på Det Norske Teatret 2009 og i Katrine Bølstad sin forestilling Dark Night Of The Soul i 2008.
Battles
Vinner Skandinaviske Juste Debout 2012- 2 vs 2 hiphop
Vinner Gothenburg City Jam 2012, 3 vs 3 all-styles
Finalist Soul Sessions Extended 2012 – Hiphop
Invitert til Cercy Original i Paris – Hiphop
Undervisning
Jens har undervist i over 6 år, både på kveldsskoler som Oslo Kulturskole, Circle og Jump, samt KHIO, Fagerborg danselinje og PRODA. Til toppen

Advertisements